Freelance

“Ondersteuning en advies op freelance basis geeft u de flexibiliteit die het OR werk vraagt.”

Het OR werk heeft een bepaalde regelmaat, maar de ontwikkeling van de OR en de OR werkzaamheden kennen juist ook pieken en dalen. Het ene moment is er meer behoefte aan advies en begeleiding dan op andere momenten. Dat maakt het werken met een freelancer aantrekkelijk. Ik breng u alleen de gewerkte uren in rekening. Bijkomende voordelen zijn dat ik als freelancer in de regel meerdere ondernemingsraden ondersteun en daardoor beschik over een unieke dosis kennis en ervaring èn dat ik geen arbeidsrelatie heb met uw organisatie en daarmee objectiever naar de zaken kan kijken. Onze afspraken worden vastgelegd in een door de belastingdienst goedgekeurde opdrachtovereenkomst voor zelfstandigen, waarbij sprake is van een inspanningsverplichting, let wel: geen arbeidsovereenkomst./p> Kijkt u voor een indruk van mijn werkzaamheden en opleiding op linkedIn

tips & nieuws

Per 19 juli 2013 is de Wet op de Ondernemingsraden (WOR) gewijzigd. In bijgaande memo treft u de meest relevante wijzigingen voor de OR aan en aandachtspunten voor het OR reglement en de OR begroting.
Klik hier voor de memo.


Wist u dat...

De rechten van een OR niet alleen in de Wet (WOR) terug te vinden zijn? Een convenant OR-GO of een sociaal statuut kan de OR extra rechten toekennen.